Balklänningar - Massor med balklänningar

Snyggt hår till balkänningen

Snyggt hår till balkänningen

Innan balen är det i det närmaste obligatoriskt att sätta upp håret i en vacker håruppsättning eller lägga det i en spännande kreation. Vad som är mycket viktigt är att du i god tid bokar tid hos din favoritfrisör eftersom det är inte bara du som ska gå på bal just denna stora dag.

Några gångar innan du ska fixa håret till balen är det bra om du diskuterar uppsättningen med frisören och vad hon/han tycker att du ska göra med håret. Det kan vara bra om du då också vet hur du har tänkt att din balklänning ska se ut.

Hårförlängning till balklänningen

Något som är mycket vanligt i samband med baler och andra mycket festliga tillfällen är att hjälpa håret lite på traven med en vackert anpassad hårförlängning. För att hårförlängningen ska bli riktigt bra bör du ta hjälp av hårfrisören om du inte tränat själv tidigare. De du kan göra för att dels hålla ned kostnaden men även lättare kunna bestämma hårnyansen på förlängningen, hårets tjocklek eller längden på håret är att prova genom att skaffa lite löshår som du använder under förberedelserna till balen och när du provar balklänningen.

Hårförlängning till balklänningen

Några ställen där du kan hitta hårförlängningar är hos:


Balklänning och allt inför balen hittar du hos

Vackra balklänningar

Nedan kan du hitta massor med bra tips för att välja rätt klänning inför balen och vad du ska tänka på ifall du skaffa en balklänning.Meny - Balklänningar
Till förstasidan på www.balklanningar.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
HåruppsättningÖgonfransarAlla NyheternaNagelförlängning