Balklänningar - Massor med balklänningar

Fixa tänderna innan Balen

Vita tänder till Balen

Det är inte ofta man får möjlighet att gå på en riktig bal och vad allt det innebär. Därför är det viktigt att både din balklänning och du skiner av lycka och stolthet. Ett bra sätt att se stilig ut, både för männen och kvinnorna, är att ha rena, fina och vita tänder.

Vita tänder är nästan ett måste för att du ska göra din balklänning till rätta. Det finns flera bra sätt att får fina tänder men tänk på att börja i tid med att planera in vithet på tänderna.

Med vita tänder kommer du också känna dig mer säker på det obligatoriska balfotot så att du och bin balklänning visar era bästa sidor.

Borsta tänderna vita

Om du i grunden har vita och fina tänder räcker det ofta att borsta tänderna noga och väl ett par månader innan balen. Använd gärna en tandkräm med blekmedel och en eltandborste så att du inte gnuggar sönder ditt tandkött i ambitionen att få riktigt vita tänder.

Besök tandläkaren i tid

Om det ligger ett troligt tandläkarbesök de närmsta månaderna före balen kan det vara god idé att tidigarelägga besöket hos tandläkaren så att du inte råkar ut för några oförberedda händelser med lagningar eller rotfyllningar månaderna innan balen.

Du kan också få hjälp av tandläkaren att bleka dina tänder professionellt men det kostar dock en del pengar. Att bleka tänderna hemma är betydligt billigare.

Bleka tänderna vita

De flesta har inte vita tänder som en filmstjärna vilka lyser i kapp med balklänningarna men då finns det ändå hjälp att få (även filmstjärnorna tar hjälp att få vita tänder). Det finns många företag som säljer olika former av tandblekningssätt som gör att dina tänder blir vitare och får mer lyster.

Mer om Balklänningar

En sak som du ska tänka på är att prova något eller några av dessa tandblekningsmedel långt innan balen så du vet om det fungerar på dig eller om du måste fundera på andra lösningar.

Några av de mest populära tandblekningsmedlen i Sverige är.


Balklänning och allt inför balen hittar du hos

Vackra balklänningar

Nedan kan du hitta massor med bra tips för att välja rätt klänning inför balen och vad du ska tänka på ifall du skaffa en balklänning.Meny - Balklänningar
Till förstasidan på www.balklanningar.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
HåruppsättningÖgonfransarAlla NyheternaNagelförlängning