Balklänningar - Massor med balklänningar

Håll vikten innan balen

Håll vikten inför Balen

De flesta vill hålla eller rent av gå ner i vikt till balen så att balklänningen sitter perfekt. Det finns flera sätt att hålla vikten eller kanske tappa något kilo. Det mest sunda sättet är motion vilket du kommer få till en viss del då du träningsdansar inför balen. Den träning är mycket bra men risken finns att du under veckorna innan balen känner dig lite stressad av alla bestyr som gör att dun inte äter helt sund mat.

Att småäta godis, fika eller choklad med låg kakaohalt är något du ska undvika. Det är bättre att äta frukt och grönt men tänk också på att få i dig lite långa kolhydrater så att du orkar.

Minska vikten med GI-kost

Om du känner att du har några kilo för mycket som du önskar gå ner så är det en kombination av ökad träning och förändrad kosthållning som fungerar bäst långsiktigt. Många människor har under de senare åren lyckas gå ner mycket i vikt genom GI-diet. Denna diet innebär att minska på kolhydraterna så att fettet i kroppen omvandlas till energi.

När man är nybörjare på GI-kost kan ett bra sätt vara att prova men att få en matkasse hemskickad som innehåller GI-mat.

Några exempel på bra sätt som gör att ni kan gå ner i vikt innan balen är:


Balklänning och allt inför balen hittar du hos

Vackra balklänningar

Nedan kan du hitta massor med bra tips för att välja rätt klänning inför balen och vad du ska tänka på ifall du skaffa en balklänning.



Meny - Balklänningar
Till förstasidan på www.balklanningar.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
HåruppsättningÖgonfransarAlla NyheternaNagelförlängning